Odmítám

Odmítám

Anotace: Už titulek naznačuje obsah...

Odmítám tvé názory,
odmítám tvůj dech!
Odmítám tvé nápory,
NIKDY SI MĚ NAPOSLECH!!!

Odmítám tvé přání,
odmítám tvůj život.
Odmítám tvé zdání,
BYL TO VELKEJ PODVOD!!!

Odmítám tvé procházky,
odmítám tvé otázky!
Odmítám tě pořád,
NEUMÍŠ MĚ MÍT RÁD!!

JE S TEBOU KONEC!!!
NAPOŘÁD!!!
Autor petunie.pet, 20.02.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí