Náš tanec

Náš tanec

Anotace: ...

Znáš ta slova lstivé lásky
kde slova byly tvými katy
proudy slz a černé mraky
zaženu písní těchto not

naučím tě naše kroky
kroky veršů těchto slok
mezi znaky čisté lásky
ruky mé se nyní chop

v dešti kapek budem tančit
v rytmu tance budem jančit
srdce naše budem chránit
a vždy tě budu...

...Milovat

Autor Adminak, 31.01.2018
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...

01.02.2018 07:03:46 | Anděl

Děkuji - Anděli

01.02.2018 14:05:06 | Adminak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí