Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: možná to poznáte dřív než "dílo" dočtete do konce...a možná taky ne...

Chci vidět jak tvé štěstí
Se mění v neštěstí
Chci vidět jak tvá naděje
Jak kousek ledu roztaje

Chci vidět tvou bolest
Co způsobí má lest
Chci vidět v očích tvých
Strach ze snů zlých

Chci vidět jak bortíš se
Jak mysl tvá hroutí se
Chci vidět tvou beznaděj
To víš, já nejsem dobroděj

Chci vidět tvůj pláč
Já jsme tvrdý hráč
Chci vidět na ruce tvé rány
Já otvírám do neznáma brány

Chci vidět jak hlavu sklápíš
Jak zem slzami skrápíš
Chci vidět jak umíráš místo abys žila
To víš, jsem osud ne žádná dobrá víla
Autor Adeleide Gregory, 20.02.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i to je možné...já v tom ale spíš vidím osud...ale je to u každého jiné..dík za hodnocení

21.02.2007 06:07:00 | Adeleide Gregory

Osud? Spíš Láska!

20.02.2007 21:25:00 | EsmE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí