3 tepy

3 tepy

Anotace: ...

KULTURA

Tys chtěla chodit do divadla
Já zase do tmy do kina
Necudná ruka se Ti vkradla
kulturně smířená do klína..

ZIMOLEZ

Lásku jsme slíznuli z rampouchů
Schoulení v studeném zádveří
Tak už si nehraj na mouchu
Víš, že na plácnutí nevěřím..

HERBÁŘ

Na louce trhal jsem dřív květy různobílé
Teď ruce v klíně mám a dlouhá mi je chvíle
Vše, co teď trhávám, jsou stránky do herbářů
co skládal jsem já navzdory, vztahovým ochranářům..
Autor Herbit, 02.02.2018
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, gallatea, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké tepy...:)

30.08.2019 18:53:31 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí