Láska znamená zemřít

Láska znamená zemřít

Anotace: Původní báseň mé kamárádky, ovšem chtěla ji zde uvěřejnit, tak jí prosím hlasujte a komentujte.

Milovat znamená zemřít.
Zemřít znamená odejít.
Odejít a nikdy se už nevrátit.
Svůj život pro lásku zatratit.

Láska začíná motýlky v břiše,
a většinou končí ,tak že člověk sotva dýše.
Kolik lidí si pro lásku život vzalo ?
Pochybuji ,že by se to spočítat dalo.

Jejich milion čí ještě víc?
Jejich hodně jejich natisíc.
I jeden život takhle promarněný,
Má obrovské lásky a štěstí ceny.

Vždyť to není pýcha takhle skonat.
Nevím snad jak hloupost by se to dalo pojmenovat.
Vždyť lepších smrtí tolik existuje.
Hrdinství po něm hned nemoc nastupuje.

Není to, jak ty si myslíš .
Věř mi opravdu se mýlíš.
Zemřít ve válce v šedesáti letech to je víc.
Proti tomu zemřít z lásky neznamená nic.

Když budeš inteligentně uvažovat.
Budeš si svého života považovat.
Nenecháš ho projít mezi prsty.
Drž ho pevně!Měj ho v hrsti.

Zapomeň na bolest s lásky a trápení.
Když se zabiješ tvůj osud nikdo už nezmění.
Rozhlédni se kolem sebe.
Chceš kvůli němu přijít o modré nebe.

Chceš opustit snad navždy své přátele?
Neblázni ,slez, vždyť se vlastně nic neděje.
Neboj se a chytni mě za ruku.
Já už tě nepustím máš ve mě záruku.

Neskákej prosím tě klekám tu před tebou.
Skočila- teď jen skloním hlavu svou.
Zašeptám .. kdybych se snažila o něco víc.
Setřu si slzu co smáčí můj líc.

Ani jsem ji neznala tak proč se mi stýská?
byla jen nějaká holka proč byla mi blízká?
To totiž já jsem skočila do vody dolů.
Kvůli němu kvůli lásce bolu.

Mávám vám, žehnám vám při cestě vzhůru.
Nebuďte jako já takhle nekončete ani svou nejhorší noční můru.
Srdce je lehké možná i plesá.
Víte...
Autor Arlin, 20.02.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ten kones jsem nečekala.. uu.. úzko mi je

18.09.2007 21:58:00 | Sharon

je to moc pekna basen

03.06.2007 09:53:00 | kiiyra

Ahojky me se moc libi.

20.04.2007 17:13:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí