Re:Dopis

Re:Dopis

Anotace: Taková vzpomínka jak to asi vypadalo před pár lety

Re:

Píšu ti dopis bez jména
Adresát neznámý
Jen slova na papír vepsaná
Jméno vymazaný

Zmuchlané papíry pod stolem
Opilé jazyky nad hlavou
Prášky chránící před hlavo bolem
Dopis psaný zbytečnou snahou

Svítí slunce oknem
Víc a víc pálí
Zpovídám se čtyřem zdem
Dívám se do dáli

Dopis psaný bez kouska rozumu
Hromada jiných ostatních
Svázaných gumičkou od podzimu
Po ztrátě milovaných

Dopis odpovědí na otázky
Dopis otázkou na odpovědi
Dopis kde není místo pro masky
Dopis pro pravé zpovědi
Autor Dědek, 06.02.2018
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí