=Nebudit...

=Nebudit...

Anotace: *----(:-)----*

*~*~*~*
Slunce zapadá, 
to den se s nocí střídá 
stříbrný měsíc 
klidný spánek hlídá, 
tak jako máma, 
když jsme ještě děti byli 
a naše mámy 
nás večer uspávaly. 

Když nešlo usnout 
pohádka to spravila 
a máma,znavená 
za ručku nás držela. 
Někdy s námi 
počítala beránky, 
tak už spinkej
můj broučku malinký. 
Někdy se mamince 
už oči zavíraly 
a my,ta její sluníčka 
jsme stále a stále brebentily. 

Po letech nám to naše děti vrací 
a jim ty jejich. 
Vlastně naše vnučky,vnuci. 
Ale i tak se na pohádky 
pěkně vzpomíná, 
ale na stará kolena se těžce 
i s pohádkou usíná. 

Dobrou noc.. 

~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.02.2018
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuli tuli krásný :-))

07.02.2018 06:48:39 | Iva Husárková

Moc hezké! ST

06.02.2018 18:18:48 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí