Dortík

Dortík

Anotace: Dortík Na sebe se dívám přísně, dám si dortík pařížský, v čokoládě měl jsem višně, nemám dnes ...

Dortík

Na sebe se dívám přísně,
dám si dortík pařížský,
v čokoládě měl jsem višně,
nemám dnes chuť na řízky.

A kynuté lívance,
rád mám velmi palačinky,
už mi není do tance,
budu muset koupit činky.

Něco málo do bříška,
teď už žádné vytáčky,
támhle vidím koblížka,
vedle,sladké koláčky.

Na,piškotovou roládu,
namažu marmeládu,
a taky čokoládu,
nebudu zas o hladu.

I ten dortík,už je sněden,
s ušlehanou šlehačkou,
vážně nezbyl ani jeden,
s vanilkovou omáčkou.
Autor František Jonák, 08.02.2018
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí