Cvičení

Cvičení

Anotace: Cvičení Včera jsem se celkem zničil, kdybych to jen býval tušil, protože já večer cvičil, do t...

Cvičení

Včera jsem se celkem zničil,
kdybych to jen býval tušil,
protože já večer cvičil,
do těla bych tak nebušil.

Zkusím příště lehčí cviky,
cvičit musím svaly břišní,
sedy,lehy,možná kliky,
ať jsou na mě všichni pyšní.

Už nemůžu otálet,
hlavně stravu musím změnit,
prsa nesmí zahálet,
k pití nic co bude pěnit.

Na těle chci buchet pekáč,
všichni budou ale mrkat,
bude ze mě velký sekáč,
od zítřka zas začnu makat.
Autor František Jonák, 09.02.2018
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí