Tak daleko od pravdy

Tak daleko od pravdy

Anotace: Myšlenky mnohých spojené do jedné

Ruce teplé a srdce ledové 

Oči bez života , zvířetem v kleci

Vzduchem poletují vločky sněhové

S maskou na tváři jsme herci 

 

Na srdci z citu zůstal jen led

Ze slov a činů stal se stín

Na rtech zbyl ten překrásný jed

S příchutí sladkých vín

 

Před námi leží prý budoucnost

Ale nikdo netuší co bude se dít

Za námi jest ten spálený most

Osud s časem však stále běží

 

Od života divoké karty 

Kostky s absencí šestky

Štěstí sehrává párty

Pro ty co znají pravidla všecky

 

Bez pravidel není vítězů

Bez vítězů není poražených

 

Autor Dědek, 10.02.2018
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí