Dech

Dech

Anotace: Psáno pro případné zhudebnění.

Rozdýchávám tvůj dech
zrychlený
jen žádný spěch
v toužení
v toužení
zůstanem blízko

Snaha tvá popadnout dech
důvěrný
sten na ústech
v objetí
v objetí
zůstanem blízko

Dýchám už pro tvůj dech
nádherný
cit na prstech
ruce tvé
ruce mé
zůstanou blízko

zůstanou blízko
zůstanou blízko
napořád blízko...
Autor Vašek Špongr, 12.02.2018
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí