=100 jarních

=100 jarních

Anotace: -----o-----

~~~~~~~~
Těch sto jarních
kilometrů...
ale ne
přece sto jarních květů
se každé ráno
při jarním slunci
na každém trávníku
rozvine
a kdo to počítá
víme či nevíme,víme...
některé ta pilná včela
ona se ale od kytky
ke kytce nalétá
počítá také
čmelák,motýl
slunéčko sedmitečné
a potom to šeptá
komu?
No tomu kdo se zeptá.

Teď mi sama
leze po ukazováčku
a trochu mě lechtá
leze do nebíčka
do peklíčka
a pak i s puntíčky
letěla počítat ostatní
dřív než se setmí
těch 100 jarních dávno
má už i zapsáno.
To víme.
S psaním rádi pomůžeme.
To my smíme.

Přestaňte,to stačí
sotva jeden trávník máte
na druhém,třetím...pátém...
desátém
víc jak sto jich kvete
to se nalítáte
ale co,jak chcete.
Potom i odznak dostanete.
"100 jarních"
a nikde už není sníh

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 12.02.2018
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ještě- foto......úžasné a úžasnoucnější!!!

13.02.2018 07:25:20 | Anděl

Květko...Ty to jaro doslova zaklínáš aby už přišlo!!!!! a to je moc dobře...ach ..nemohu se dočkat. Moc krásné!!**ST**

13.02.2018 07:24:41 | Anděl

:-) tak teď se, Květko milá, na to těším ještě víc :-)!

13.02.2018 06:19:10 | Fany

Až louky rozkvetou...

12.02.2018 19:11:33 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí