Ty

Ty

Anotace: Pokus o češtinu, snáď nikoho neurazím :D

Není to poprvé, co tě vidím
Ani poprvé, co něco cítím
A přesto mi to příde tak zvláštní,
ten pocit, co plní mé tělo vášní
Ale ty mě nevidíš
Ne, ty to tak necítíš
Nebo možná jo?
Stačí jeden pohled, já padám, zdá se, že ty nemáš dno
Když dovolíš těm ledům, aby začaly tát,
třeba se přestanu sama sebe ptát
Proč jsi to ty
Z tisícek tváří v tomhle šedém městě
Snad ze mě touhu smyjí kapky deště
Ale pořád na tebe čumím
Když už nic, tak alespoň milovat tě umím
Upřímně, miluju všechno, co děláš
A někdy lituju, že nejsem dost smělá
Pak vidím tvé oči
a už se mi hlava točí
Pak slyším tvůj smích
Ty rty, které chci cítit na těch mých
Jsem to já, jsi to ty
Tak proč prostě nebýt "my"?
Stačí se usmát, a jsem tvá
Stačí se kouknout, všechno ve mně se vzdá
Hned bych tě vyměnila za všechny sny,
jsi to ty
Autor Findmecauseillneverfindyou, 15.02.2018
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí