Racek

Racek

Anotace: báseň o rackovi u moře

Sbírka: Ikarova křídla

Jsi naštvaná, že venku nebe se mračí
nemůžeš plavat v moři i kdybys chtěla
ostrá slova jsou jako nůž co člověka zmrzačí
ostrá slova, jež zraňují, naše srdce rozechvěla

Od rána křičíš, jak racek na obloze
marně tě uklidňuji že brzy bude krásně
ó bože: ,,Jak mám žít v tomhle lomoze'' ?
zatím ti mohu v dobách šedivých psát básně

Toužím mít klid jako ten racek ve výši
jen jídlo by mne lidé házeli do zobáku
létal bych nad stále zelenými cypřiši
a občas sezobl malé drobky od máku
Autor Petr27, 15.02.2018
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí hezky.....opravuji překlep:)

16.02.2018 08:19:07 | Anděl

děkuji ti mockrát :)

16.02.2018 20:13:42 | Petr27

Petí, moc hezka píšeš...

16.02.2018 07:19:55 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí