Mlčet

Mlčet

Anotace: Je tu doopravdy velmi zvláštní místo, na kterém se můžeš trápit a radovat se z citů k jednomu a tomu samému člověku.

Pojď mlčet

Prosím,

Vím, že asi

Už zítra posbírám tvé vlasy

A ráno jak rorschachův vtip

Snad někdy mi to půjde lip...

A okno poví ostrou pravdu

O zvláštním druhu poranění

Co vrtí nevyřčená slova

A žije v stálém zneklidnění.

A na pozadí chodí zcela

Někým nepochopená krása

A kolik slov bych chtěla říct

Leč díkybohu němou zdá se.
Autor Alisa 16, 23.02.2018
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí