Spousta všeho

Spousta všeho

Anotace: Všude je všeho spousta, jen život se nějak vytrácí.

Spousta jmen a
mnoho tváří.
Každý úsměv jeden
bolestí vykoupen,
když to, co se říct mělo
skomírá utajené
v nitru duše zkameněné.

Spousty všeho,
co není potřeba.
Mnoho řečí pro nic,
mnoho úsilí pro sny nesmyslné,
ale nic co by pomohlo životu.
Životu, tomu otrhanci
co se choulí pod koly trakařů
co míří někam.

Spousta naděje,
která však nevyužitá
rozplynula se v žáru své sestry beznaděje.
Které padají k nohám
a uctívají ji pojídači života.

Spousta prachu,
jež teď vládne slovům, větám,
celému jazyku.
Vydává se za zlatý opar,
jež padá na hlavy a těla svázaných,
ale svobodných prašných lidí.

Spousta jmen,
tak doznává zvláštních změn.
Chaosu, prachu a zmatení jazyků.
Autor Hermin, 24.02.2018
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano s tím souhlasím. Měl jsem obavu, zda moje nemoc se nepodepíše na psaní, ale slibuji, že až se tak stane, tak přestanu.

24.02.2018 18:16:27 | Hermin

Spousta ....znamená někdy prázdnotu.
Hezké. ST*

24.02.2018 17:29:52 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí