=Dovolená...

=Dovolená...

Anotace: *****ještě ne*****

~~~~~~~~~
Zima si vzala dovolenou
sněhuláci prosí na kolenou
ještě tu máš co dělat,dámo
mrznout a sněžit jak je známo.

Na volno máš nárok až z jara
to místo saní jezdí jen kára
až pak se zelená moje pometlo
a místo sněhu i něco rozkvetlo.

To já přece vím,povídá zima
v mrazu i sněhu mi bývá príma
vím že se na jaro všichni těší
teď vládnu já,tak co se řeší.

Pár dnů si dáchnu,odpočívám
potom vás do sněhu přiodívám
tak bych to chtěla,je to můj sen
bude tu opět můj zimní den.

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 25.02.2018
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) príma, Květko milá, a ti sněhuláci též :-))! ST

26.02.2018 07:13:16 | Fany

Hezké, no a i Sněhulka má ty správné tvary :-)

25.02.2018 15:19:26 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí