Už nemůžeš říct

Už nemůžeš říct

Anotace: .....

Soustředěná náhoda
Ve vesmíru nehoda
To je zázrak
Bolestivé podvody
Podplacené závody tradiční

Konec všemu
Cos kdy měl
Konec lásky
Co jsi chtěl
Konec snění

A náhle nastává..

…..Okouzlení…..

Přírodními jevy
Úkazy na nebi
Bolestí
Už nemůžeš říct:
Kotě, já se s Tebou topím.. ve štěstí
Autor Ammazonic, 21.02.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No... mám k tomu asi milión otazníků... ale přeju, fakt Ti lásku přeju...;-)))

21.02.2007 23:27:00 | Levandule

To je moc hezký! Styl i obsah.

21.02.2007 10:19:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí