Maria Drăgan II

Maria Drăgan II

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=XlCz_khIpIo&t=3s

Nu îmi amintesc de unde Te cunosc
părinți Te-au creat așa de obicei
vocea supradata eu recunosc
sub o rază de lumina a Moldovei

desigur nu e singură, alții spun
dar sunt în transă, m-am trezit ulterior
mă gândeam la cineva, presupun
bun cu adevărat înconjurător

m-a convins să stau absolut fermecat
ești viață pentru mine oarecum clar
din țară niciodata nu ai plecat
cu vântu-n părul Tău, cu cânt popular
Autor Petbab, 01.03.2018
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí