Prevence

Prevence

Anotace: .. výzkumu uvěřit? či neuvěřit?.. toť otázka (není kam zařadit)

Při ranní očistě těla
ruka mu k rozkroku sjela
měl by se červenat studem
začala hráti si s údem

i když pak měl jinou práci
oddával se masturbaci
za pár minut tiše stonal
známka že jen dobře konal

Prospěje to tvému zdraví
tak to odborníci praví
a zhoubný nádor proklatý
netýká se tvé prostaty

Na věku prý nezáleží
v Austrálii průzkum běží
od dvaceti k padesáti
nechají se testovati

Příčinou prý bez legrace
je častá ejakulace
frekvence tak pětkrát týdně
jinak můžeš skončit bídně
Autor Heron, 21.02.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)))
Ministerstvo zdravotnictví varuje...
Jo, osvěta je důležitá!
:-))

21.02.2007 10:43:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí