=Princezna...

=Princezna...

Anotace: ~~~~~~ ♥ ~~~~~~

~~~~~~~
Bylo mi krásně 
když se na mě smál
bylo mi krásně 
když pohádku povídal
bylo mi krásně 
když jsme si spolu hráli
říkal mi princezno 
a já jemu pane králi.

Ráno mi můj táta 
snídani nachystal
chleba mi třeba 
jen sádlem namazal
do hrnečku čaj,citron 
a malá lžička medu
tak dobrý tátův čaj 
uvařit nedovedu.

V zimě na saních 
se mnou kopec sjel
na jaře do lesa
na konvalinky šel
a v létě na jahody
mamince na korále,
byla jak královna
na domácím bále.

Máma se pak smála 
a povídá 
ach vy moji milí
jakou pohádku jste dnes
spolu navštívili,
příště půjdu s vámi 
třeba jak ta lesní žínka
...tak to byl můj táta 
a moje maminka...

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 03.03.2018
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Fany, Akyš, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé vzpomínky, Květko, máš :-)! ST

04.03.2018 21:09:46 | Fany

Květko! Tak krásně se četlo...ach, hluboký povzdech..**ST**

03.03.2018 16:11:10 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí