Pro lásku světa

Pro lásku světa

Anotace: ...

Tolik krásy 

Na zlatém podnose

Přímo na dlani

Výhledu na město 

 

Někdy si říkám 

Kolik té krásy 

Je srdce umělce

Schopno unést 

 

Někteří žijí

Pro krásu věci 

Jiní pro krásu života 

Další hledají podstatu

 

Střechy malované 

Zlatými paprsky slunce

Hodinu před tím 

Než schová se za obzor

 

Úsměv v očích 

Slza na krajíčku

Reflektující obraz pohledu

Francouzského okna

 

Tak co myslíte?

Kolik té krásy 

Mé mladé srdce

Ještě unese?

 

Třeba všechnu 

Pro lásku světa

Autor Denael, 03.03.2018
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí