Rozmluva s duší

Rozmluva s duší

Anotace: ...

Krůpěj čiré vody po tváři mi kane
To bolest si hledá cestu
oči se zavírají pod tíhou stesku
A hlava se ptá "kdy to ustane"?

Člověk si přeje aby mu úsměv zdobil tvář
Když srdce se drolí na pisečná zrna
otázka "proč "vrací se zas a znova
A smích by svědčil o tom jaký je lhář

Obejmout žal a být mu přítelem
Ve slaném oceánu společně plavat
Ve zbytku bytí štěstí hledat
A pevně se objímat s andělem

Srdce časem látat a přijmout bolest
Vzpomínky promítat pod víčky
U fotek na stolku zapálit svíčky
A čekat na setkání až poletíme do nebes
Autor Laureta, 04.03.2018
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar, lesní víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí