Život zní dál

Život zní dál

Anotace: ---

Zní z ulic nasáklých
podivnou vůní večerní
v trolejích rezonují
životy minulých

dnů, měsíců a roků.

Nemají již u řeky
jazyku lahodící
hudba z kaváren
úžas ztrácející se
v útrobách bestie
mající tu melodii

která bez not nejlíp zní.

Možná zítra, možná za sto let
probudí se srdce uvězněné
mezi dráty nad námi
každý pak uvidí
vůni tu večerní

život zní dál.
Autor kracimtmou, 08.03.2018
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí