=Kolo a Madlenka

=Kolo a Madlenka

Anotace: -----♥-----


~~~~~~~~
Kolo šlapací
starý má zvonek
cink,cinkací
a s každým cinknutím
jakoby se usmál
jeden dědeček
a jako mladej kluk
vyšlape ten kopeček
a zavzpomíná na mládí
na jízdy k muzice
tenkrát kolo opřel o plot
dal pusu Madlence
a růži do vlasů
a sladké cukrdlátko

 

pak se spolu
v tanci objímali
a noc přišla zakrátko
brzy už ponocný
půlnoční na návsi ohlásí
on tu svoji Madlenku
na kolo posadí
a veze domů pomaličku
a cestou sbírají
jednu,druhou,stou hubičku.

 

Teď jen tak pro radost
zvonivě ten zvonek zacinká
cink,cink.
A dost.

********

Autor Květka Š., 09.03.2018
Přečteno 200x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuškooo!!!!!!ach to je krása! moc se mi líbí!**ST**

10.03.2018 07:39:13 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí