Legitimní

Legitimní

Anotace: moje nové oblíbené slovo?

Tehdy  se mi udělalo mdlo

To se mi stává když moc pracuju

A pak jsi na mě někde z velké dálky

Někde ze svého místa kde jsi a já ne

Promluvil tichým hlasem

Zeptal ses víš proč? chránil jsem tě 

moje přítomnost tě rozesmutňovala i když jsem se snažil

nemohl jsem žít s vědomím, že když jsem blízko bolím tě

a tak jsem ti dal svou nepřítomnost v domnění že pak 

se třeba konečně

usměješ

 

Už chápu

A od té doby prsty s dlouhými nehty

Nadzvedávám vlastní koutky (občas se škrábnu do rtu a je to jako polibek od tebe)

Abych ti udělala radost

Zase 

Stejně jako tehdy kdy jsem tě nechala jít

A neřekla ti nic

Protože jsem tě nechtěla poutat tou třetí věcí

Když sám jsi byl ještě dítě 

Propustili jsme se v domnění

Že tak budeme šťastnější

To je legitimní důvod nevím jak ty

Já pořád ještě 

Nejsem

 

Už ale občas cítím i vděčnost 

Nejvíc za to nejtišší a nejhodnější dítě

Které se mi mohlo

nenarodit 

 

 

Autor Krysařka, 11.03.2018
Přečteno 390x
Tipy 12
Poslední tipující: Laika, AndreaM, Jort, Anděl, Amonasr, Philogyny1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako často u tebe, výborné počtení.

13.03.2018 21:58:51 | Laika

Děkuji, toho si moc vážím :))

14.03.2018 00:08:37 | Krysařka

Nevím, zda to byl cíl...ale po přečtení mi je nějak smutno...jako kdyby odešel někdo, s kým jsem byla ráda, zavřel za sebou dveře...tak to na mně působí.**ST**

12.03.2018 08:05:52 | Anděl

Cíl nebyl rozesmutnit tím někoho dalšího, ale pokud to na tebe zapůsobilo takhle, tak se umíš velmi dobře vcítit...Díky :).

13.03.2018 14:04:43 | Krysařka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí