Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: ...někdy bolestivé může být

Housličky zahrály tenký tón
Připomíná mi náš začátek
Do srdce mi lásku vznesl ON.
Ohlížím se nazpátek,
v hlavě mám zmatek
Jak plamen sirky láska vzplála,
pryč jsou časy, které jsem milovala.


Svoboda, je k ničemu ptákovi,
který se nenaučil létat
Jsem jako ty staré vdovy
Už přestala jsem vzkvétat


Ledová krusta tvoří se na srdci,
Chlad mi do duše vnáší
Snad nebylo by od věci
Odvyprávět příběh lásky naší


Říkáš:,, Miluji tě” a mě bere nostalgie
Třeba ten hluboký cit ve mně pořád žije
Bereš mě za ruku, snad abych vzpomněla
Vysmekám se ti, se slzou v oku
V uších zní nota neznělá
Bojím se svého výroku

Strach padá na duši mou
Obehnána je černou tmou
Z úst osudná věta se line
Jak had se kolem mého krku vine
Už nemohu tu ránu vzíti zpět
Nesmím na starém tolik lpět


Jak to bylo dál už dobře znám
Na duši zbyl mi jen hluboký šrám
Autor Innoncent, 14.03.2018
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná! *ST*

14.03.2018 06:28:43 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí