Až zas budu.....

Až zas budu.....

Až zas budu na papíru své lži lhát
to vteřina je příběh bez naděje
všechny je nikdy,nikdo nemůže znát
a vteřina vteřinu asi Miluje.
To jen múza křičí na skalách
orel svět si v tichu pojídá
mlčící student ten nic neví,má strach
své prázdné lejno v okamžiku vyhledá.

Mně asi věřit nikdy nebude
nezná můj datum zrození
co ale asi z básní zbude
jen názor z kavárny,z kavárny na umění.
já se smrtkou chci se prát
že nikdy,nikdo nežaluje
až zas budu na papíru své lži lhát
a vteřina,vteřinu asi miluje.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.03.2018
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Sandra_T, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí