Beztížná

Beztížná

Anotace: Tvá láska je příliš svazující, Cítím že nemůžu dýchat Snažím se byt milující Prosím, přestaň m...

Tvá láska je příliš svazující,
Cítím že nemůžu dýchat
Snažím se byt milující
Prosím, přestaň mě ohledně toho vyslýchat

Bojíš se, nechceš mě ztratit
Ale i z dlaně zavřené písek rychleji padá
Nemůžeš to už vrátit
Plán úniku se mi na mysl vkrádá
Společné soužití se ti začalo krátit
Má duše bez volnosti, strádá

Jsem beztížná, jsem volná, jsem svá
Jsem svobodná, po tom toužím
Nezávislost, ta cenu má
Pokud mě svazuješ tak se bouřím
Má volnost nikdy nebude tvá
Autor Innoncent, 17.03.2018
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Šípková Růženka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svou svobodu navždycky si uchovej.

22.03.2020 21:56:44 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí