Bolestná

Bolestná

Anotace: ...momentka o mé spolubydlící

Ráda brečíš v dešti, nikdo nevidí tvé slzy
Jen do mé náruče se pojď ukrýt
Šeptám:,, vše bude v pořádku, brzy”
Do paměti, jak krásná jsi, se ti snažím vrýt

Proč splín a trápení se v tvou cestu snaží plést
Hladím tě ve vlasech a slzu utírám z líce
Já pro tvé štěstí jen svou dlaň smutné svírám v pěst
Nechci tě nešťastnou vidět více

Tvé zlaté vlasy víc než slunce září
A tvůj úsměv vždy vylepší mi den
Nikdo jiný víc než ty nezáří
Abys tomu uvěřila jen

A až příště budou slzy hyzdit tvou tvář
Vzpomeň si, že smutek zákeřný je lhář
Autor Innoncent, 18.03.2018
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek je naší součástí, někdy zůstává skryt, jindy nás pohltí...a je moc dobře, když máme někoho, kdo nám ho pomůže překonat. Moc se mi líbí!

19.03.2018 06:46:54 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí