Omrzení

Omrzení

Už tě zase mám
Zažraného pod kůží
Tak moc
Že ani laser nic nezmůže
A trochu se děsím
Co budu dělat
Až mě omrzíš
Nejen na kůži

Až mě omrzí teplo tvých dlaní
Zvuk tvého dechu
Který mi hladí ramena i tváře
I tvůj hlas
Vyznávající se tady a teď

Bojím se ran
Co přijdou
A nebude před nimi úniku
Ani s prásknutím dveří
Které s hlasitostí ukončí jednu epochu

A nejvíc se bojím
Že se budu bát

O Tebe
A ne o sebe
Autor její alter ego, 19.03.2018
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Sandra_T, enigman, Jort, Nikita44, Luky-33, Iva Husárková, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo o omrzliny...

22.03.2018 16:39:57 | enigman

tak nějak

19.03.2018 18:14:13 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí