Srdce možností

Srdce možností

Anotace: ...

Slova tlačí mě

do spánků

když noc

už je tichá

a každá sekunda

nemilosrdně se blíží

brzskému ránu

 

Změna, dveře se

otevřely dokořán

vstříc budoucnosti

kterou jsem již léta

neviděla přicházet

 

Je to v nás

všechny příběhy

možné nemožné

pravdě nepodobné

odrazy přání

které neříkáme

raději nahlas

 

A nakonec stačí

jen otevřít srdce

nekonečných možností

Autor Denael, 19.03.2018
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Urban, Frr, Bufik, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...moc se mi líbí! Je to v nás...ano - vše je v nás. Jen toho umět využít...

20.03.2018 06:39:11 | Anděl

Hlavní je chtít a propracovat se k tomu, pak už to jde samo :-)

20.03.2018 10:34:14 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí