jak mi je

jak mi je

Anotace: ...

Píšu o tom jak mi je zle

sněženky zas svou něhou
zdobí závěje
a já se třesu i když
snad se nic neděje

do rukou tisknu chlad
a ten se nerozpouští
a neodtéká s jarem

člověk musí být sám
aby si uvědomil že ostatní jsou kolem

ticho se rozsypalo po vločkách
ze střepů skládám půllitr
punčochy trhám po očkách
a sen nadlehčil vítr
co míří k severu

Píšu o tom jak je mi zle
o tom jak čekám a nikdy se nedočkám
všechno si zakážu všechno si seberu

po kapkách snáší se naděje
až do dna půllitru
je to jen pivo
na hlavě pěna místo čepice
na srdci díra

a zítra bude ta sklenice
plná vína
Autor Avola, 20.03.2018
Přečteno 414x
Tipy 15
Poslední tipující: grázlík, enigman, Jort, Frr, Amonasr, Iva Husárková, JSJ, Martinecka23, bogen, Kent Noklieny
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná i dřív...

22.03.2018 16:35:08 | enigman

:-) nebo později...

22.03.2018 21:24:00 | Avola

ať na dně sklenice potkáš naději
víra ať se s Tebou každý den podělí
že každé ráno může lepší být
že i Ty v něm spatříš svit...

a teď piš, jak chutná zemská tíž
to téma znám
i když jiné si teď užívám...

21.03.2018 10:17:03 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí