Čertovskou krví zkropené utrpení desatera lanýžů božích

Čertovskou krví zkropené utrpení desatera lanýžů božích

Anotace: Hugískova cesta kolem hlavy :-)

Nezapomeneš
na schvácenou tmu
při zrození hvězdy

Rozlomíš
tichou pečeť
strachu ze smrti

Nezapřeš
ruměnné líce
nevědomosti

Probudíš slunce
v žíznící duši
poutníka

Budeš bez únavy
v kole lámat
svého pána

Nasytíš
zemi nikoho
svou nestoudností

Uvěříš
cestě prosebníka
močálem žírný touhy

Dáš křídla naději
a opustíš
zlatou klec

Vkročíš
do království pokory
pln radosti

Přijmeš s prázdnou myslí
lásku
i božské šílenství
Autor Hugo Ramon, 21.03.2018
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drazí a klouzaví parchanti :-)

22.03.2018 17:51:44 | Hugo Ramon

nebozí lanýži...:-D ST*

22.03.2018 00:28:06 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí