Povrchní

Povrchní

Anotace: ...

Opojeni falešným zlatem
již nehledíme na světa krásu
a naše duše pokryté blátem
ocitají se na smětišti času

už nejdeme vstříc zítřkům novým
a čekáme jen na poslední soud
občas mám pocit že v hlubinách se topím
a nejde mi se nadechnout

v nových slim fit džínách nám to sluší
už jen na povrch a lesk se díváme
a mír, klid a lásku v duši
tu už dávno nehledáme
Autor lukassnajdr, 22.03.2018
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no jo, až moc se přizpůsobujeme povrchní době...

22.03.2018 15:25:00 | bogen

bohužel je to tak

22.03.2018 18:30:02 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí