???

???

Anotace: ...

Vím že tě ukřižovali teprve nedávno
ale já v tebe věřím už věčnost

nehnutě couvám v tlukotu tvého srdce
jo já vím že ho máš

nehnutě běžím o život v tikotu tepu
znáš mě víš že každé ráno chodím krmit labutě

nehnutě sedím od okna chlad s příměsí jara
šály se milují v bubnu pračky

chce se mi spát za volantem
nehnutě sebou škubnu

nikdy neuhnu sama sobě
zacinkal večer a jde se spát
Autor Avola, 24.03.2018
Přečteno 328x
Tipy 15
Poslední tipující: Luky-33, Frr, Ruda Štola, odnikud, Jort, Bufik, Fany, Amonasr, Jin&Jang, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cingilinki****ST* :-D*

27.03.2018 10:51:22 | Frr

:-) děkuji :-)

28.03.2018 16:49:37 | Avola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí