KDYBY NEVĚDĚL, NETRÁPIL SE

KDYBY NEVĚDĚL, NETRÁPIL SE

Anotace: Dohnala mě pravda,je příliš krut&a...

Dohnala mě pravda,
je příliš krutá.
Do srdce díry
mi bezcitně kutá.

Jak zasáhnout mohla
jsi mě tak silně?
Teď blouďím zas světem
zbit a bezcílně...

Jsem raněný, smutný...
Naštvaný na jiné...
Za to cos udělala
trest mě též nemine.

Radši ses svěřila,
se svojí vinou...
Však je lepší že vím,
když teď city mi hynou?

Uz necítím to
co pojilo nás...
Mé srdce jsi vyrvala
a spálil ho mráz.

Rozpadá se na kusy,
Už nejde zachránit.
Ach, ty naše lásko...
jak měl jsem tě ubránit?

Autor Pecus, 25.03.2018
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Cappp, Anděl, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí