Tančící hrob

Tančící hrob

Anotace: experiment, brát s rezervou :)

Na drátě slunečnic ve svitu luny,
pasou se ovce a hýbou se duny,
tam kde má láska tak hluboko ke dnu,
jednou tu odvahu ze země zvednu.
Až příště přiletí, budeme zpívat?
Modlitby pronášet nebo se dívat?
Odneste nádoby, hluchým jen sluší,
člověče, procitni.
A neztrať duši.
Autor Mikis, 26.03.2018
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Bufik, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí