Zas hardkor

Zas hardkor

Anotace: Čtěte oběma očima.

Růže smrdí po větru, co do dálky se valí,
kdybych zažil úspěchu, tak spěchal bych do dáli.
Kolik sázek nasazených proti mojí duši?
Komu zvoní hrana tehdy, když chce trhat uši?
Midas slyší na heslo a Herkules na okovy,
než se vzbudím z tohoto sna budu celý hotový,
až mě najdou s dírou v břiše - kdo snad bude viníkem?
Nebude už potom jedno, zda mě zabil pilníkem?
Až se tramvaj s chodcem srazí, cesta bude od krve,
jako prostěradlo holky, co dělala to poprvé,
zájem, hlad a mučení se dají krásně skloubit,
jenom když se prachy víra krása dají snoubit,
neurčitost okamžiku a bludy o nadčase,
volili jsme pro prasata, budem volit pro prase,
komu spadne čelist strachy až nás jednou zaměří?
Komu spadne čelist s vousy až poběží za zvěří?
Odkud plynou myšlenky a jaký mají smysl?
Na co je ta blbá blbost co si říká mysl?
Jak mám čekat lásku, když mě denně kope do hlavy?
Jak mám sakra věřit v nebe, když je tolik krvavý?
Nebudu už věřit, možná nebudu už žít,
ztrácím poslední co zbylo.
Ztrácím vůli chtít.
Autor Mikis, 29.03.2018
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, bogen, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí