Myslí si....

Myslí si....

Anotace: Křídla mohou narůst jen těm, kteří zkoušejí létat....

Já mám křídla,

až bys hvízdla

jak veliká jsou

Černá...

...kvetou bílou

 

Užívají důvěru,

nechtějí znát nevěru

ani skrývat pod peří,

že se mi nevěří

 

To už tu bylo

Bez lhaní je milo

Autor Martinecka23, 29.03.2018
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, knihomolka, Jort, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí