Vějířky kolem očí

Vějířky kolem očí

Anotace: ...

Vějířky kolem očí
se ti tvoří.
Smál ses hodně?
Nebo snad starost
ti je vryla do tváří?
Ta starost, co neustále
je ti v patách.
Otravná jak hejno much.
Pak prozříš,
je to mnou?
Je tohle sen,
který jsem si stvořil?
Vězení žalu
zbytečného a úmorného
jako křeč ve svalu?
Po dlouhém ránu
kdy ti nohy stuhnou
a mysl se s křikem probudí.
Já nevím,
co já vlastně vím?
Nic, ani sebe neznám
natolik, abych mohl vyprávět
co v mé mysli bdí.
Autor Bloodymary6, 29.03.2018
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí