nejen okouzlení Luděk Munzar

nejen okouzlení Luděk Munzar

Anotace: __)(__

 

 

Zní rety vzácných knih

...


Jaro už vylévá se z břehů

Slunce se brouzdá

démantovou vlnou.

Krůpěje potu

v podbřišku vzkříšeného rána.

 

Zvony nám nad hlavou

už přilétají z Říma.

Na zkřehlá srdce víry

navzájem dýcháme si.

Alespoň na chvilku

budeme chodit vzpříma.

Zlaťák dobré vůle

zas vytratíme kdesi.

 

Beránku,

hřej nás a

snímej bolest světa.

Piš desatero lásky

do srdcí věrných tvých.

Láska je první skřivan

co k modru z nebes vzlétá.

Z lásky se zpovídejme

pakliže to není hřích.

 

Autor kdotoví, 01.04.2018
Přečteno 475x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a svou krásou vykouzlila pěkné chvíle při čtení.
Děkuji za příjemný zážitek.

01.05.2020 22:29:10 | Jaruška

To já děkuji za rozhřešení a za návštěvu ; )

07.05.2020 22:23:20 | kdotoví

Láska je první skřivan, krása

29.03.2020 22:15:24 | Akrij8

Ano, zpovídám se nyní doufám,že už naposledy.

29.03.2020 22:21:38 | kdotoví

Láska je krásná zpověď, kéž přetrvá

29.03.2020 23:20:29 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí