kde je ten vysněný ráj....

kde je ten vysněný ráj....

Kde jen je ten vysněný ráj
samota lhářu ve slovech
těch žhavých sluncí
v našlapnutých tonech
peklo se nám odvděčí
zve k tanci
hledat ticho Nestačí
na těch křídlech
blázni,blázna znají
to nikdo nepřeruší
nestišší
bláznivej Rock"N"Roll
tak si ho zvol
když se ptaj
..."Kde je ten vysněný ráj".
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.04.2018
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí