chci

chci

Anotace: ___

chci šeptat do ucha

lásko jsi má jediná
jsi anděl z nebes 
čistá krása nevinná 

chci líbat rty
na ústa
držet za pas
má bílá nevěsta

chci tě milovat
od rána do noci
srdce vyléčeno
ze splínu nemoci

chci ti polštářky
bubnovat po kůži
za ucho strčit
vonnou růži

chci tě jen 
a jen pro sebe
s nikým nedělit se
jednou vzít si tě

(i do nebe)

Autor Stavák, 04.04.2018
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Šípková Růženka, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásná...zamilovaná......**ST**

04.04.2018 07:08:35 | Anděl

děkuju :)

04.04.2018 15:35:11 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí