Osamělá

Osamělá

Anotace: touha nebo strach.....

Tvá otevřená dlaň plná nabízené blízkosti,
přijmout či odmítnout.

Ten moment napojení se a rychlého ucuknutí z obavy.
Představa nastavené dlaně a touha se jí dotknout.
Zběsilé bušení srdce: co když se prudce odtáhne?
Položit třesoucí se srdce do dlaně a čekat.


Strach.
Ucítit prudkou bolest ze stisknutí?
Tělo se pod tou bolestí prohne a schoulí se.
Má strach, že se už nenarovná.



Tvé laskavé oči přesvědčují a lákají.
Tak to nebude.
Vsáknout se do těch očí a uvěřit?


Sklopený zrak a slzy v očích.
Vsáknout se do těch laskavých nelze.


Touha či strach být s Tebou jen protože jsme?

Pro ten krátký okamžik nebýt sama a

BÝT.
Autor Jana Wagi, 05.04.2018
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Lucucu, Iva Husárková, Papagena, Bloodymary6, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí