Kadence plná dekadence

Kadence plná dekadence

Anotace: trikrát fuj a jednou jé.

 

Nemám kamarády,

ale mám je ve své hlavě.

Jsou to moje děvky z pekel,

žhavý jak tabák v cigaretě.

 

Žiju si svůj sen ve svý neonový bublině,

do který nepouštím vůbec nikoho.

Jsem zákeřná,

ale radši ne za keřem.

 

Občas mívám sex

a občas k obědu kuře.

Nejsem vegetarián,

je lepší když teče krev.

 

V ruce mívám štětec,

někdy ale i péro.

Kalamář plnej Tvýho spermatu.

 

Nejsem zrovna umělec,

ale taky nejsem umělá. 

Jsem toxickej protijed,

na Tvoje kecy.

 

Srdce mám vykastrovaný,

ale přesto mám koule.

Nepřátele si nedržím u těla,

ale spíš doma ve sklepě.

Autor blueeyedgirl, 05.04.2018
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Iva Husárková, Marcella, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... žiješ můj život ...
... skvělý kousek ...

06.04.2018 10:30:27 | Marcella

Tohle se mi začíná líbit víc a víc. Přesně to odpovídá mé teorii dvou komet. Jen jsem nikdy neřešil tu žlutou, jestli by mohla mít i koule.

05.04.2018 23:04:57 | Lesan

Tak to tu ještě nebylo ...
kdyby nic, tak zvláštní určite

05.04.2018 14:05:44 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí