visitatio sepulchri

visitatio sepulchri

Anotace: ...

.


je hodně těžké žít na nejlidnatější planetě v této galaxii
která se nade všecky vyvyšuje především počtem krucifixů
vstávej, pospěš, můj milovaný!
tvůj příbytek nemá okna ani teplo ohně
a má duše už dlouho čeká
hledala oheň ve vyhaslém krbu

nemám pro tebe velké dary
ale o to větší věrnost
nepřicházím tě hostit pokrmem
čím víckrát ale svoji lásku rozlomím
tím více jí bude
proto ber a lámej!


protože není nic strašnějšího
než pohled do očí hladového




.
Autor Zylberstein, 06.04.2018
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí