KK

KK

Anotace: Jen ještě chvíli kdyby byl kouzelník jménem Všudybyl s tou černou hůlkou od sazí uprostřed lesů s...

Jen ještě chvíli kdyby byl
kouzelník jménem Všudybyl
s tou černou hůlkou od sazí
uprostřed lesů s pelem víl
tam bych se tiše posadil
a řekl - snad neodchází

Pak prstem bodnu do tý tmy
hvězdy se sypou jako sny
povídáš, slyšíš, takže kdy?
kdo? Já, nebo že by ty?

kouzelník jménem Všudybyl
zatleskal, mrknul, ach, ten styl
zamotala se páska...
a kdyby zas žil Karel Kryl
řek´ by jen -
že ... "zástupce pro týl
šlápl na běláska..."
publikum mlaská…

obdivem
Autor Semtampisu, 09.04.2018
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mlask :-))

10.04.2018 10:34:38 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí