Ruiny nesmrtelnosti

Ruiny nesmrtelnosti

Nádechy a výdechy by měly být automatické
Jako jsou zbraně
Nebo byla tvoje přítomnost
Chemická závislost
Parfém
Který nezeslábl ránem

Řím je nejkrásnější když prší
Kapky se valí na kočičí hlavy
A spáry mezi nimi je žíznivě vpíjí
Absorbují
Jako nezměrné tužby

Našlapuj tiše
Aby ses nesvezla
A nezůstala ležet na zádech
S nahými stehny

Nejisté prsty putují s jistým úmyslem
Jako by cesta nebyla cíl
Když během ní všechna přirovnání blednou
I otřepané fráze dávají hluboký smysl

Zmizet spolu s tmou
V bledém oparu
Který ustupuje majestátním ruinám
Nesmrtelnosti
Autor její alter ego, 10.04.2018
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Jort, Laika, Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale přitom dokázat nebýt v "rauši"...ST* :-D*

13.04.2018 14:15:35 | Frr

ta mi sedla do nálady a ten závěr!

11.04.2018 12:02:39 | Laika

Moc se mi líbí..

10.04.2018 21:30:20 | Lioness

To mi vykouzlilo úsměv na rtech. Děkuju

10.04.2018 23:16:20 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí