sociální smrt

sociální smrt

Anotace: .

.


bezdomovci

ztracené kabáty
chodící záplaty

jejich duše je proklely
jejich vlastní sny je rozsápaly
teď jedou turné k NICOTĚ

posmrdávají u bankomatu
toho blikajícího krmítka, kam se slétají lidské sýkorky
co chvíli kontrolují koš
jestli náhodou někdo nevyhodil peníze


bůh stvořitel je stvořil
aby vyzkoušel naše dobrá srdíčka

a co tedy my?
budeme se rouhat bohu
milosrdnému a slitovnému
a nepomůžeme jim

nebo se budeme rouhat evoluci
a budeme podporovat ty špatně vyrobené/špatně zapojené roboty?

Nu?



.
Autor CORONATION, 14.04.2018
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, bogen, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí